A kész tészta
Rakott zöldséges tészta: bio tönköly három ízű (sima, paradicsomos, spenótos) szarvacska, magyaros alapon párolt gomba, párolt brokkoli, tartármártás-szerű szósz, kemény sajt.
A tésztát 8-10 percig forrásban lévő vízben készre főzzük, majd hőálló edénybe helyezzük.
Olajon átfuttatjuk az apróra vágott vöröshagymát, majd tűzről lehúzva fűszerpaprikával szórjuk meg, ezután fedő alatt megpároljuk a felvágott gombát, végül bazsalikommal fűszerezzük és a tésztahalomra helyezzük.
A következő réteg a szintén megpárolt brokkoli.
Megkenjük „tartár" mártással (tejföl, majonéz, tárkonyos mustár keveréke).
A tetejét megszórjuk reszelt kemény sajttal, majd az előmelegített sütőbe tesszük.
Végül készre sütjük és egytálételként fogyasztjuk.
Számos verzióban elkészíthető, csak a hozzávalókon-ízlésen múlik, egészségetekre! =)