Csilla szemével a világ

Édes ebéd

2015. február 13. 18:15 - csillujza

Tejszínes alma (kevés vajon megpároljuk az apróra vágott vöröshagymát, majd az almát, végül hozzáadjuk a főzőtejszínt, őrölt fahéjjal ízesítjük) burgonyával (a köret lehet burgonyapüré illetve főtt vagy sütőben sült burgonya) és a kedvenc anyu-féle házilekvárokkal (sárgabarack, piros ribizli). =)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csillavidammindennapjai.blog.hu/api/trackback/id/tr117150065

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása