Csilla szemével a világ

Tejszínes padlizsán

2015. január 10. 15:03 - csillujza

Tejszínes padlizsán fűszeres (kurkumás-bazsalikomos) rizzsel és saját csemegeuborkával. :)

A padlizsán elkészítése: az érett (puha), félbevágott padlizsánt kibelezzük, apróra vágjuk, majd kevés étolajon megpirítjuk a vöröshagymát és hozzáadjuk a felszeletelt padlizsánt, ízlés szerint fűszerezzük (én sóval, fűszerpaprikával, fokhagymával és oregánóval ízesítettem), majd felöntjük a főzőtejszínnel és sűrűre főzzük.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://csillavidammindennapjai.blog.hu/api/trackback/id/tr857058971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása